Dansac, aktuellt uttalande relaterat till COVID-19 Pandemin

  • 2020-11-16
  • Företags

 

Kära kunder och samarbetspartner – vi finns här för dig.

Den rådande situationen och de behov som kommer med spridningen av covid-19 fortsätter att breda ut sig över världen, vilket skapar unika och individuella utmaningar för oss alla. Vi delar många av era funderingar och fortsätter att finnas här för er, och är tillgängliga för att hjälpa er med produktfrågor och behov. 

Det här är några saker som vi vet kan vara viktiga att höra från oss: 

  • Under denna utmanande tid har vår verksamhet varit fullt fungerande och vi har kunnat leverera som vanligt. 
  • Vi förväntar oss inga störningar i framtida leveranser eftersom vi bygger upp lager som är större än vår vanliga kapacitet. 
  • Våra kundserviceteam har möjlighet att arbeta hemifrån och kan fortsätta att vara behjälpliga med dina produktfrågor och behov. 
  • Våra tillverkningsanläggningar i Danmark, Irland, Litauen och USA fortsätter att arbeta ihärdigt för att möta det fortsatta behovet av leveranser. Vi har inrättat flera center för sjukdomskontroll i USA och Europa, och följer förebyggande rekommendationer samt lokala myndighetsriktlinjer för att se till att våra medarbetare är friska och säkra när de arbetar i våra lokaler. 

”Vårt företagsmål är fokuserat på att hjälpa andra, och det blir ännu viktigare i kristider”, säger V. George Maliekel, Incorporated President och CEO på Hollister. ”Vi har två prioriteringar under denna globala pandemi: att ta hand om oss själva, varandra, våra nära och kära så att vi kan ta hand om våra kunder som sätter sin tillit till oss varje dag”. 

Vi fortsätter att noggrant bevaka covid-19-situationen och kommer dela med oss av nya utvecklingar vartefter det blir aktuellt.

Om du har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta vårt kundserviceteam på telefon: 08 446 46 46 eller via email info.se@dansac.com.