StatementDansacNovelCoronavirusMar202020

Dansac, aktuellt uttalande relaterat till COVID-19 Pandemin Läs mer

Dansac, vi finns här för dig under COVID-19 pandemin

  • 2020-03-20
  • Företags

 

Vi förstår att många befinner sig i en svår tid till följd av spridningen av COVID-19, och vi delar din oro kring den pågående situationen. Vi vill försäkra dig om att vi finns här för dig, och vill förmedla nedan viktig information till dig;

Produktförsörjning: För närvarande förutser vi inte någon begränsning att kunna leverera stomiprodukter.

Kundservice: Vår kundservice fortsätter att finnas tillgänglig för dig och hjälper dig kring frågor om våra produkter och dina behov.

Sedan bolagets start, har människan varit i centrum för allt vi gör. Vi fortsätter att hedra vår grundares arv genom vårt uppdrag, att göra livet mer givande och värdigt för dem som använder våra produkter och tjänster. Vårt uppdrag är viktigare än någonsin i en tid som nu

”Vi gör snabba och avgörande åtgärder för att säkerställa att vi agerar omgående under denna globala pandemi” säger V. George Maliekel, VD och koncernchef på Hollister Incorporated, moderbolag till Dansac. “Vi fortsätter att fokusera på att supporta våra kunder, skydda våra medarbetares hälsa och säkerhet, och hjälpa de lokala samhällen där vi bor och arbetar."

Vi fortsätter att bevaka COVID-19 situationen och kommer att informera kring ny utveckling vid behov.

Om du har några frågor eller bekymmer vänligen kontakta din lokala kundservice på 08 446 46 44 eller info.se@dansac.com

The information provided herein is not medical advice and is not intended to substitute for the advice of your personal physician or other healthcare provider. This information should not be used to seek help in a medical emergency. If you experience a medical emergency, seek medical treatment in person immediately.