Sprid positiva känslor till andra på världsstomidagen!
1:a oktober 2022

#STOMIDAGEN2022 #livetmedstomi

Not from Sweden? Click on your country below to visit a different site.

Australia  |  Finland  |  Germany  |  Ireland  |  New Zealand  |  UK

 

Dansac är stolta över att kunna stödja världsstomidagen!

Stomidagen infaller traditionellt den första lördagen i oktober och är ett världsomspännande firande av livet med stomi och en chans att öka medvetenheten.

Känn dig bekväm med dig själv

Denna världsstomidag vill vi ge människor styrka att övervinna de fysiska, sociala och psykologiska aspekterna av att leva med en stomi genom att försöka ta bort stigmat som finns i att ha en stomi.

Tillsammans kan vi ge någon en ny chans till livet!

Dela upplyftande erfarenheter

Sprid dessa upplyftande berättelser och tagga med #livetmedstomi för att hjälpa andra!

Möt Darren, IBD-hjälte


Darren vill gärna dela positivitet och medvetenhet kring IBD genom träning.
 SE FILM HÄR 

Möt Rob, Colostomi-hjälte

Rob talar om fördelen med att acceptera sin stomi.
 

SE FILM HÄR 

Möt Amanda stomi-ambassadör

Amanda delar med sig av vikten av att känna sig bekväm med sig själv.


SE FILM HÄR 

Sprid positiva känslor

Ibland kan några vänliga ord vara allt som krävs för att förgylla någons dag – eller din egen!

Dessa upplyftande stomi-kort är ett underbart sätt att sprida positivt tänkande, lugn och självförtroende. Ladda ner ditt gratis-kort idag, dela det på sociala medier och förgyll någon annans dag!
 

SE ALLA KORT HÄR

Stomi. Sund hud. Själ.

I vårt engagemang för stomivård vill vi vara ett stöd inte bara för dig med stomi, men också för dem som betyder mest, de nära och kära, liksom klinikerna som ger omvårdnad.

Livet Med Stomi

Att få en stomi är en stor förändring i en människas liv. Hur man hanterar det beror på just dina förutsättningar. Den information och det stöd du behöver kan skilja sig från vad andra behöver.
 
 
 

Den bästa huden är frisk hud

Du är så mycket mer än din stomi, men att uppleva öm hud kan göra det svårt att fokusera på resten av dig. Därför är det är så viktigt att hålla huden runt din stomi frisk. Våra TRE-produkter ger tre skyddsnivåer som samverkar för att hålla huden naturligt frisk.

Vi finns här för dig

Är du patient, anhörig, vårdgivare eller sjukvårdspersonal och har frågor om Dansac produkter eller hur man använder dem, hjälper vi gärna till.
 

Ersättning från Hollister lncorporated har erhållits för skildrade användarberättelser. De skildringar, uttalanden och åsikter som delas i detta material står personerna som delat dem enskilt för. Dessa användarberättelser representerar berättarens egna erfarenhet. Varje enskild individs resultat och erfarenheter är unika och individuella.