Vill du också ha en fin T-shirt? Beställ gratis här

Tillsammans med Matilda har vi designat en unisex Limited Edition t-shirt.

Gratis t.o.m. 30 december 2021 eller så länge lagret räcker. Erbjudandet gäller inom Sverige, endast till privatpersoner, åldersgräns 18 år och endast 1 per hushåll. Fyll i dina uppgifter och godkänn sekretesspolicyn.

 :


SEKRETESSPOLICY


Samtyckestext för förfrågningar om produktprover:

Genom att klicka på knappen “Ja, jag godkänner” nedan, förklarar jag mitt samtycke till att Dansac and Hollister Scandinavia Inc. Filial Sverige, samt företag inom dess koncern (visa), samlar in, behandlar och använder personuppgifter som jag lämnar i följande syften (klicka i alla som gäller):

OBS! Den här rutan måste kontrolleras för att kunna behandla din begäran om prov


Jag kan bli kontaktad (klicka i alla som gäller):

Jag förstår att de personuppgifter som jag har lämnat kan innehålla känslig information om min hälsa, inklusive uppgifter om mitt medicinska tillstånd och min vård. Jag förstår att mitt samtycke är frivilligt och inte obligatoriskt för att jag ska kunna vara i kontakt med Dansac. Jag är däremot medveten att Dansac inte kan uppfylla vissa förfrågningar, såsom tillhandhållande av produktprover eller rådgivning om produkter, om jag inte ger mitt samtycke till behandling av mina personuppgifter och känslig information.

Jag kan återkalla mitt samtycke när som helst info.se@hollister.com eller 08-446 46 46. Sådant återkallande kommer endast att ha verkan i framtiden (dvs. mitt återkallande av samtycke har ingen verkan på lagligheten av den behandling och de offentliggöranden som skedde innan samtycket återkallades).

Mer information om Dansac integritetspolicy finns här.