För livets alla kurvor

NovaLife Soft Convex är en mjuk och elastisk konvex insats utformad för perfekt balans mellan en fast konvexitet och en plan hudbarriär. NovaLife Soft Convex formar sig efter kroppen och utövar ett lätt tryck runt stomin, vilket hjälper till att trycka in stomin i påsen. På så sätt förbättras tätningsförmågan. GX Hydrokolloid-skyddet är gjort av naturliga och fuktabsorberande ingredienser som hjälper patienten att hålla huden runt stomin frisk.

 

“ NovaLife Soft Convex är lätt att använda och bekvämare
än andra konvexa alternativ.”

STOMITERAPEUT, DIANA PRINCESS OF WALES HOSPITAL

NovaLife Soft Convex för dig och din hud.

Du vet bättre än någon annan hur viktigt det är att hudskyddet sitter bra runt stomin. NovaLife Soft Convex har konstruerats för att ge precis lagom mycket tryck på rätt ställe. Det gör att bandaget sitter tätt och säkert - utan att bärkomforten eller hudens välmående blir lidande. . .

+ Den böjliga och mjuka konvexa hudskyddsplattan följer kroppens naturliga veck och hjälper till att förbättra tätningsförmågan.

+ GX Hydrokolloid-skyddet är gjort av naturliga och absorberande ingredienser så att huden inte skadas

+ EasiView™ inspektionslucka på beigea påsar gör det lättare att placera påsen korrekt 

 

Dansac NovaLife Soft Convex produktsortiment består av ett antal slutna och tömbara påsar med särskilt utformade hudskyddsplattor som utövar ett mjukt tryck runt stomin. Det sitter ett böjligt plastinlägg i mitten av hudskyddsbarriären som skapar ett enhetligt tryck runt stomin där det behövs som mest.

NovaLife SoftConvex – egenskaper

Soft Convex 2016